http://magicalips.com/2017/07/tak-sabar-nak-kahwin-guna-baju-cinderella-kat-inderaloka.html

Tudung Bawal 2017 Inspirasi Selebriti Indonesia Nanathnadia

Bermula dari seorang selebriti di Indonesia, Nanathnadia, seorang model juga. Tudung bawal yang dipakai beliau menjadi trend dan inspirasi di Malaysia untuk tahun 2017.

FOLLOW FB VIVADEA & SET AS SEE FIRST. Ada banyak pola PERCUMA kami akan kongsikan kat sana.

Tudung Bawal 2017 Inspirasi Selebriti Indonesia Nanathnadia
nanathnadia

Apa yang Dya perhatikan ramai pengantin serta makeup artis Malaysia menjadikan trend fesyen bawal Nanathnadia sebagai inspirasi mereka.

Bukan hanya tudung bawal. Malah, mekap juga dijadikan inspirasi ramai.

Tudung Bawal 2017 Inspirasi Selebriti Indonesia Nanathnadia

Dan kini makin ramai yang mula menggayakan fesyen bawal yang digandingkan bersama inner lace. Nampak kemas & macam barbie doll.

Sumber gambar daripada Mua Bellaz, Suhana Sulaiman, Nisa Touch Official, Makeup by Hanizah & Nanathnadia.

Kat bawah antara fesyen tudung bawal nanathnadia yang kian jadi trend di Malaysia:

Tudung Bawal 2017 Inspirasi Selebriti Indonesia Nanathnadia
#01
Tudung Bawal 2017 Inspirasi Selebriti Indonesia Nanathnadia
#02

Tudung bawal memang senang nak digayakan. Trend tudung bawal 2017 ni dijamin jadi inspirasi untuk wanita di Indonesia juga. Cara pakai pun mudah dan lebih kemas.

Sarung je camtu dah terletak. Eh yeke? Hehe

Tudung Bawal 2017 Inspirasi Selebriti Indonesia Nanathnadia
#03
Tudung Bawal 2017 Inspirasi Selebriti Indonesia Nanathnadia
#04

Baca Juga Inspirasi Baju Pengantin Cinderella Inderaloka Cantik Gila

#05

Teringin jugak nak cuba pakai gaya tudung bawal macam Nanathnadia ni. Alah, kita takda inner lace sebab nanti muka nampak super bulat.

So Dya ganti dengan inner neck vshape vivadea macam kat gambar bawah ni. 

Mmm. Oklah kan dari takda? Haha. Sebenarnya kebetulan je ni. Dya tak sedar pun trend tudung bawal dan lace tengah hot sekarang.

Masa nak buat artikel ni baru teringat.

Tudung Bawal 2017 Inspirasi Selebriti Indonesia Nanathnadia
#06
Tudung Bawal 2017 Inspirasi Selebriti Indonesia Nanathnadia
#07
Tudung Bawal 2017 Inspirasi Selebriti Indonesia Nanathnadia
#08

KORANG MEMANG MINAT TREND BAWAL MACAMNI JUGAK? KOMEN KAT BAWAH OK?

Comments

comments

0 comments on “Tudung Bawal 2017 Inspirasi Selebriti Indonesia NanathnadiaAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *